Bezorging en adverteren

Verspreidgebied ZuidOosthoeker
ZuidOosthoeker wordt wekelijks op dinsdag verspreid in de plaatsen Barger Compascuum, Emmen, Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Klijndijk, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw Schoonebeek,  Nieuw Weerdinge, Odoorn, Odoornerveen, Schoonebeek, Valthe, Veenoord, Weiteveen, Zandpol en Zwartemeer.

Afgiftepunten ZuidOosthoeker – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Emmen Bruna, Valkenveld 115; Cho 50+, Hoofdstraat 18; Gemeentehuis, Raadhuisplein 1; Gulf, Wolfsbergenweg 6-A; Jumbo, Wilhelminastraat 7; Primera, Alerderbrink 4; Snelbuffet Westerhof, Dorpsstraat 53; Spar, Splitting 156; The Readshop XL Vermeer, Noorderstraat 38-40; TIP Emmen, Hoofdstraat 26; Wijkwijzer Emmerhout, Houtweg 287.
Erica Coop, Havenstraat 22
Klazienaveen Boni Supermarkt, Langestraat 148
Nieuw-Amsterdam  Albert Heijn, Vaart Zuidzijde 50
Odoorn Coop, Exloërweg 11

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de  digitale uitgave lezen..

Het archief is te vinden op dekrantvantoen

Adverteren
Wij kunnen helpen de koers te bepalen in het veel omvattende medialandschap, zodat u de kracht kunt ervaren van crossmediaal adverteren. U zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van een campagne in de Noordelijke regio. Ga voor meer informatie naar NDC mediagroep

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier onze Privacy Statement

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties, geboorteberichten en jubileumberichten.

Familieberichten kunt u telefonisch of  per e-mail doorgeven:
Telefoon: 088-8005700
E-mail: familieberichtenweekbladen
@ndcmediagroep.nl

Bekijk hier de tarieven en sluitingstijden.

Familieberichten online