Noodoproep Europa Kinderhulp

REGIO

Met de zomervakantie in aantocht luidt Europa Kinderhulp de noodklok. Er is een tekort aan vakantiegezinnen voor kansarme kinderen uit Duitsland en Frankrijk. De regio Drenthe van Europa

Kinderhulp is op zoek naar ruim 25 vakantiegezinnen, die deze zomer nog ruimte in hun huis en hart hebben voor kinderen die niet gewend zijn aan rust en regelmaat, zoals dat voor onze kinderen heel normaal is. Begrepen worden en dat er naar je geluisterd wordt is voor hen geen vanzelfsprekendheid. Even uit de rauwe, troosteloze werkelijkheid, een waardevolle vakantie waarin ze onbezorgd kind kunnen zijn en even op adem kunnen komen. Hiervoor doet Europa Kinderhulp een beroep op u: geen financiële bijdrage, maar uw aanmelding als vakantiegezin. De vakantieperioden voor de verschillende groepen kinderen zijn: Kinderen uit Duitsland: 17 (of 10) juli - 28juli en 24 juli - 10 augustus, kinderen uit Frankrijk: 1 - 17 augustus.

Aanmelden kan bij: Bert van der Tuuk, telefoon 0521-344 643 of 06-30 500 489 of stuur een e-mail naar drenthe@

europakinderhulp.nl.


Auteur

Redacteur