Oktobermaand Kindermaand genomineerd

HOOGEVEEN

Oktobermaand Kindermaand is door de ANWB genomineerd voor de titel ‘Meest maatschappelijke uitje van 2017’. In totaal zijn 26 organisaties genomineerd voor de titel.

De ANWB organiseert de verkiezing ‘Meest Maatschappelijke Uitje’ om maatschappelijke initiatieven binnen de vrijetijdsbranche te belonen. Er kan op Oktobermaand Kindermaand worden gestemd tot donderdag 16 februari via www.anwbmaatschappelijkuitje.nl Na de eerste stemronde wordt een shortlist van zeven organisaties opgesteld en maakt een vakjury op 7 maart de winnaar bekend.

Tijdens Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen gratis deelnemen aan culturele activiteiten in Drenthe. Jaarlijks organiseren de deelnemende instellingen workshops, rondleidingen en voorstellingen. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zonder kosten kennis maken met kunst en cultuur ongeacht hun culturele en sociale achtergrond. Voor kinderen met een beperking worden elk jaar speciale activiteiten georganiseerd en voor dove kinderen wordt bij een aantal activiteiten een doventolk ingezet.

De ANWB organiseert dit jaar voor de derde keer de verkiezing ‘Meest maatschappelijke uitje’. Hiermee geeft de ANWB een positieve stimulans aan veelbelovende, maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche. Bij welk uitje kan iedereen deelnemen en waar beleeft zowel de bezoeker, medewerker als vrijwilliger geluksmomenten?


Auteur

Redacteur