Drentse corporaties lanceren gezamenlijk online platform

Hoogeveen

Maandag 9 januari wordt het online platform ‘Drenthe huurt’ gelanceerd. Drenthe huurt is een website met daarop alle beschikbare huurwoningen van zeven Drentse woningcorporaties. De corporaties willen met het gezamenlijke platform het zoeken van een passende huurwoning in Drenthe makkelijker maken.

Drenthe Huurt is een initiatief van de Drentse woningcorporaties Actium, Woonservice, Woonconcept, Domesta, Woonborg, Stichting Eelder Woningbouw en Lefier. De corporaties hebben gezamenlijk de ambitie uitgesproken om het voor woningzoekenden makkelijker te maken om een woning te vinden. Het platform Drenthe huurt is het eerste gezamenlijke product hiervan. De komende tijd gaan de corporaties onderzoeken hoe er verdere invulling aan deze samenwerking kan worden gegeven.

Auteur

Marielle de Vries