Projectzangers gezocht voor koorproject

HOOGEVEEN

Vocalin Drenthe, onder leiding van dirigent Roelof Bosma, is gestart met de voorbereidingen voor de uitvoering van Stabat Mater van Karl Jenkins.

Vocalin Drenthe is op zoek naar ongeveer 50 projectzangers verdeeld over sopraan, alt, tenor en bas, die graag de muziekstukken thuis leren en in een korte periode een concert willen voorbereiden. De repetities starten op 14 januari 2017. Op 11 maart 2017 zal Vocalin Drenthe Stabat Mater uitvoeren in de Jozefkerk in Assen, op 17 maart in de Kruiskerk in Meppel en op 18 maart 2017 in de Goede Herderkerk te Emmen. Soliste is Carina Vinke. Zij verzorgt ook een studiedag voor de projectleden. Het ensemble Conservatoire begeleidt het koor.

Aanmelden als zanger is mogelijk via de website: www.vocalindrenthe.nl

Sluiting inschrijvingen: 7 januari 2017


Auteur

Redacteur