Eerste Runforestrun in gemeente Coevorden

Meppen

De eerste Runforestrun in de gemeente Coevorden is gepland op zaterdag 25 juni. De trailrun - hardlopen over onverharde paden in de natuur - start op vakantieoord De Bronzen Emmer in Meppen. Ook de finish is daar. De trailrun voert de deelnemers door de Mepperdennen, jeneverbesgebied de Palms en het bos bij Gees.

Samenwerkende partijen voor wat betreft de route zijn Staatsbosbeheer, het Drents Landschap en particuliere grondeigenaren. De sportievelingen kunnen kiezen uit 9, 15, 21 en 36 kilometer. Het evenement is volgens de organisatie gericht op hardlopers die genieten van de natuur. De prestatie is minder belangrijk. Inschrijven kan tot en met zondag 19 juni. Vanuit het inschrijfgeld wordt een donatie van 2,50 euro geschonken aan een nog te bepalen project in het gebied. Maximaal zeshonderd hardlopers kunnen zich inschrijven. Inschrijven en meer informatie: www.runforestrun.nl en www.facebook.com/trailrunforestrun.

Auteur

Redactie