Coevordenaar hoog op kandidatenlijst Water Natuurlijk

COEVORDEN/EMMEN

De lijst van Water Natuurlijk voor de waterschapsverkiezingen Vechtstromen telt 23 kandidaten: elf vrouwen en twaalf mannen. Nettie Aarnink uit Agelo en Jan Nicolaï uit Coevorden voeren de lijst aan als respectievelijk eerste en tweede kandidaat.

De complete kandidatenlijst 2019 voor Water Natuurlijk Vechtstromen: 1. Nettie Aarnink (Agelo), 2. Jan Nicolaï (Coevorden), 3. Anieke Kranenburg (Delden), 4. Wim van de Griendt (Hengelo), 5. Ellen Pot (Haaksbergen), 6. Wouter Rozendaal (Geesteren), 7. Myrte van Dijk (Emmen), 8. Martijn Rijsdijk (Bornerbroek), 9. Anneke Beukers (Westerhaar), 10. Louis Lansink (Vasse), 11. Martin Mulder (Almelo), 12. Anja ter Harmsel (Nijverdal), 13. Anne Boot-Römelingh (Dalen), 14. Mario den Hoedt (Arriën), 15. Marc de Vegt (Enschede), 16. Willem Boeke (Heemserveen), 17. Mariet Uneken (Emmen), 18. Marinus Trommel (Almelo), 19. Ton de Bruijn (Almelo), 20. Lotte ten Vaarwerk (Enschede), 21. Nuray Tuna (Almelo), 22. Kees Slingerland (Hardenberg), 23. Yvon Weustink (Ootmarsum).

Water Natuurlijk is landelijk de grootste en in Vechtstromen bijna de grootste partij in het waterschapsbestuur.