Wildlands Foto van de Week - 49

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gewonnen door Gert Jan Joosten. Hij fotografeerde zijn dochter die de lori’s voerde.

De tederheid in de foto raakt. Het voeren lijkt het stoere meisje met haar gele jasje en gele laarsjes best goed af te gaan. Met de focus gericht op de lori op haar arm, landt er ook nog eens een vogel op haar hoofd. Ze blijft geconcentreerd op de lori die in alle rust van de laatste druppels nectar kan genieten. Mooi vastgelegd!

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.