Vechtavond in Emmer theater

EMMEN

De nieuwste editie van Emmen Fight Night vindt zaterdag 8 december plaats. Deze keer in een nieuwe omgeving. Organisator Marc Hobers, brengt het evenement weer terug het theater in. Daar begon het in 1992 in het toenmalige theater De Muzeval.

Reden is om het evenement terug te brengen naar een intiemere sfeer. Het evenement staat gepland in de Dagblad van het Noorden zaal. Tijdens deze avond staan er vechters uit zowel heel Nederland als Duitsland in de ring. Van de organiserende sportschool Garuda Gym komen Jeroen de Groot, Kim Hobers, Thomas Paul en Julia Stobbe uit. Jeroen de Groot zal de hoofdpartij in de A-klasse voor zijn rekening nemen tegen een Duitse opponent. Kim Hobers staat in de B-klasse gepland en Thomas Paul en Julia Stobbe beiden in de C-klasse.

De avond begint om 19.00 uur. Er staan dan meerdere gevechten op het programma.