FC Emmen neemt punt mee uit Arnhem

ARNHEM/EMMEN

Op bezoek bij Vitesse in Arnhem speelde FC Emmen zaterdagavond gelijk. Het werd 1-1 in de Gelredome, al scheelde dat niet veel. Bryan Linssen miste één minuut voor het officiële einde immers een strafschop namens Vitesse.

Aanvaller Linssen opende eerder op de avond de score namens de thuisclub en dat gebeurde na een half uur. Caner Cavlan zorgde vijf minuten onderweg in de tweede helft voor de 1-1. Arbiter Siemen Mulder gaf geel aan vijf spelers van FC Emmen: Glenn Bijl, Cavlan, Gersom Klok, Michael Chacon en Wouter Marinus.

De ploeg van trainer Dick Lukkien koestert de puntendeling en voetbalde ook in Arnhem met vijf verdedigers, drie middenvelders en twee aanvallers. Vitesse zette daar een 4-3-3-systeem tegenover voor het oog van 15.821 toeschouwers.