De nederlaag van FC Emmen in 50 foto’s

EMMEN

FC Emmen heeft zichzelf zondag een slechte dienst bewezen tegen Excelsior. De Drenten liepen in de slotfase tegen een onnodige thuisnederlaag aan tegen een directe concurrent (1-2).

Waar de eerste helft dodelijk saai was met voor beide ploegen één kans, vielen er in de tweede helft - gelukkig voor het publiek - goals. Direct na rust scoorde Anco Jansen voor FC Emmen op aangeven van Caner Cavian: 1-0.

Driepunter

Lang kon FC Emmen niet van de voorsprong genieten want binnen een kwartier - precies na een uur spelen - scoorde Excelsior de gelijkmaker. Ali Messaoud werkte de 1-1 tegen de touwen. Lang leek het ook zo te eindigen, ware het niet dat Ryan Koolwijk de driepunter voor de Rotterdammers veilig stelde, middels een rebound.

Emmen blijft door de nederlaag op dertien punten staan in de eredivisie. De Drenten speelden evenzoveel wedstrijden. De Rotterdammers gaan door hun winst over FC Emmen heen en staan nu elf, met vijftien punten.Wederom vlak voor tijd puntverlies FC Emmen