Laus Deo viert 95 jaar met spektakelstuk in Atlas

EMMEN

Muziekvereniging Laus Deo uit Emmen bestaat dit jaar 95 jaar en heeft dat zaterdagavond met een bijzonder concert gevierd in het Emmer Atlas Theater.

De muziekvereniging bracht in Emmen namelijk het concert ‘Alice in Wonderland’ op de planken. „Het belooft niet zomaar een concert van een fanfare te zijn, maar het zal een heus theaterspektakel worden”, zei Erik Luikens, die de zang op zich nam, vooraf al. Met muziek (verzorgd door Laus Deo), zang (onder leiding van Erik Luikens), dans (verzorgd door DCT Schoonebeek) en theater (onder leiding van Roel Tichelaar) werd er in een sfeervolle setting een boeiende show voorgeschoteld die de gasten meenam naar het bekende Wonderland van Disney-serie.

Het gehele concert is in eigen beheer geschreven en uitgewerkt tot amateurkunst.