Top 2000 feest bij Melody. En een ticket voor Hello

EMMEN

Aan het eind van de Radio 2 Top 2000 stemweek voltrekt zich bij Melody in Barger-Oosterveld een live-versie van De Lijst der Lijsten. Op zaterdagavond 8 december organiseert Henk Lubbers in de grote zaal van Melody, ingericht in de stijl van het Top 2000-cafe, een waar Top-2000-feest uitgevoerd door de band K’Bam.

De akoestische rockband K’Bam heeft vrijwel alle Top 2000-nummers in zijn repertoire. Via bierviltjes kunnen deze nummers worden aangevraagd waarna ze live worden vertolkt. Dj Buurman verzorgt de overige muzikale ondersteuning, waarbij ook de Top 2000 als leidraad geldt. Onder alle aanwezigen wordt tijdens de feestavond ook nog een weekendticket van het Hello Festival in Emmen verloot.

Een ticket bedraagt in de voorverkoop 10 euro bij Melody of via www.eventics.nl. De prijs aan de kassa bedraagt 15 euro.