Ontmoetingsochtend met Nederlandstalige muziek

Emmen

Op dinsdagochtend 13 november houdt Bibliotheek Emmen weer een ontmoetingsochtend voor senioren. Deze ochtend is er een muzikale quiz rond de Nederlandstalige muziek van na de Tweede Wereldoorlog tot 1980, de zogenaamde Gouden Jaren.

De muziek wordt live gespeeld en gezongen door Gerrie van der Veen. De presentatie is in handen van Hank van der Vaart. De activiteit start om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur is de zaal open.

Ontmoetingsochtenden

Samen met de welzijnsorganisatie Sedna organiseert de bibliotheek een aantal ochtenden voor senioren, waarbij ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Elke ochtend heeft een ander thema en elke activiteit wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Deze is echter niet verplicht.

Aanmelden

Aanmelden voor deze ochtend met de muzikale Gouden Jaren Quiz kan door een mail te sturen naar klantenservice@bibliotheekemmen.nl of via de balie van de bibliotheek aan het Noorderplein in Emmen. De bibliotheek is telefonisch te bereiken op 0591-681444.