Inloopbijeenkomst Knooppunt Emmen-West N391-N34

EMMEN

De provincie Drenthe houdt op donderdag 22 november een inloopbijeenkomst over de aanleg van het nieuwe knooppunt bij Emmen-West (aansluiting N34-N391). Aanleiding is de start van de planologische procedure in december of januari. Dan komt het bestemmingsplan ter inzage te liggen bij de gemeente Emmen.

Medewerkers van de provincie Drenthe en de gemeenten Emmen en Coevorden zijn aanwezig om een toelichting te geven op het bestemmingsplan en de bestemmingsplanprocedure, de planning en het ontwerp van het knooppunt. Ook is er informatie over de verdubbeling van de N34 tussen Coevorden en de aansluiting op de N381.

De aansluiting van de provinciale wegen N391 en N34 bij Emmen-West wordt omgebouwd tot een knooppunt met ongelijkvloerse kruisingen. De uitvoering van het project gaat naar verwachting na de zomer 2019 van start.

Belangstellenden kunnen het bestemmingsplan donderdag 22 november inzien tussen 16.00 tot 20.00 uur in Steakhouse Route N34, Oosterlangen 2, 7843 PJ Erm. Meer informatie is te vinden op www.n391.nl.