Filmavond levert ruim 2000 euro op voor goede doelen

KLAZIENAVEEN

In een volgepakte bioscoopzaal in Klazienaveen genoot het publiek van de film Bohemian Rhapsody. De avond was op poten gezet door de Emmer Ladies’ Circle en het binnengebrachte geld was voor het goede doel. De dames wisten 2110 euro binnen te harken, die zij samsam doen onder de landelijke Stichting Neurofibromatose en het lokale doel Stichting Noaberschap United.

Alle Ladies' Circles in Nederland zetten zich de komende twee jaar in voor Neurofibromatose, een huid- en zenuwziekte waar 1 op de 3000 kinderen jaarlijks mee wordt geconfronteerd. De ziekte is vooralsnog ongeneeslijk. Namens Noaberschap United was Jos Schaert aanwezig om persoonlijk toe te lichten hoe zij in samenwerking met bedrijven onder de vlag van FC Emmen maatschappelijke projecten organiseert. Dat varieert van het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot een eenzame ouderen.