Nieuw marketingbureau start in Emmen

EMMEN Een nieuw marketingbureau Mr. Pink & Mr. Orange opent vrijdag 9 november haar kantoor in Emmen. Het zogenoemde cross-over-bureau probeert onlinemarketing en traditionele reclamebureaus samen te brengen. Het bedrijf is gevestigd aan de Boslaan in Emmen en wordt vrijdag officieel geopend door Bouke Arends, wethouder van Economische Zaken.

De naam Mr. Pink & Mr. Orange verwijst naar de oprichters: online bureau Pink Marketing en Open communicatiebureau (dat oranje als huisstijlkleur heeft) én naar de film ‘Reservoir Dogs’. Hierin discussiëren gangsters over de bijnaam die ze krijgen en waarom ze de ene naam beter vinden dan de andere. „Dit vat precies de kern samen van ieder marketingcommunicatie-vraagstuk: wie ben je en hoe wil je overkomen?”, vertelt Jorg Eising, die dagelijkse leiding over het bureau heeft.

Naast Pink Marketing en Open is ook Henk Eising, voormalig algemeen directeur van FC Emmen, werkzaam voor het bedrijf.