Ganzenparadijs krijgt Onderscheiding voor Mededogen

DALEN

De Partij voor de Dieren werkgroep Drenthe reikt zaterdagmiddag 10 november de Onderscheiding voor Mededogen uit aan Akka’s Ganzenparadijs, dat te vinden is onder de rook van Dalen. Het is de eerste keer dat deze onderscheiding in Drenthe - inclusief een zogeheten plantaardige taart - wordt uitgereikt.

De Partij voor de Dieren werkgroep Drenthe wil Trizin Hof en de vrijwilligers van de stichting bedanken voor hun inzet voor vogels en andere dieren in den lande. De vrijwilligers hebben eerder dit jaar geholpen om zwanen schoon te maken. Deze waren in de haven van Rotterdam besmeurd geraakt met stookolie uit een tanker, die tegen de wal gebotst was. Ook vingen de vrijwilligers welgeteld 151 verwaarloosde vogels op uit een dierenwinkel in Limburg.