Atlas Theater krijgt De Kleine Zeemeermin over de vloer

EMMEN

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin De Musical. De familievoorstelling is op zondag 4 november te zien in het Emmer Atlas Theater.

In De Kleine Zeemeermin De Musical wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water.

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto. Ook kunnen de bezoekers dansen bij het onderwaterbal in de foyer van het theater.

De musical begint zondag om 15.00 uur. De entree kost 17,50 euro. Meer informatie over reserveren staat op www.atlastheater.nl.