Open Bedrijvendag in Emmen

EMMEN

Tijdens de Open Bedrijvendag Emmen op zaterdag 3 november zetten 47 bedrijven in de gemeente Emmen hun deuren tussen 10.00 en 16.00 uur open voor publiek. Het gaat om 47 Emmer bedrijven uit allerlei branches: van bouw tot horeca en van techniek tot sport. Om 9.30 uur opent wethouder Bouke Arends de Open Bedrijvendag Emmen bij Opleidingscentrum DIBO.

Er worden workshops, demonstraties en andere activiteiten gehouden voor jong en oud. De deelnemende bedrijven zijn op 3 november te herkennen aan de banner voor de deur. Een overzicht is te vinden op www.obdd.nl.

Het onderwijs is opnieuw betrokken bij het programma van de Open Bedrijvendag Emmen. Dit jaar staan transport en logistiek centraal en op 1 en 2 november wordt het techniekevenement TechWorks georganiseerd voor de basisscholen in de gemeente Emmen. Leerlingen bouwen deze dagen hun eigen auto. Tijdens de Open Bedrijvendag op 3 november kunnen zij materialen verzamelen bij een aantal deelnemende bedrijven om een aanhanger te bouwen voor deze auto.