Nieuwe invulling hoekpand tegenover oude zoo

EMMEN/KLAZIENAVEEN

Het hoekpand tegenover de entree van de oude dierentuin krijgt een nieuwe invulling. Daar vestigt vanaf eind november namelijk salarisadministratiebedrijf K.A.P. Vanuit Klazienaveen verhuist het bedrijf naar Emmen. „In Klazienaveen zit het bedrijf aan huis”, vertelt ondernemer Kap Trechsel. „Daar raakte de verhouding privé-zakelijk steeds verder zoek en we groeiden simpelweg ook uit ons jasje. Daardoor wilden we verhuizen.”

Het hoekpand wordt inmiddels verbouwd. De nieuwe plafonds zijn geplaatst en ook de elektra en de nieuwe raam- en gevelbelettering is aangebracht. Trechsel: „We wilden in Emmen meer zichtbaarheid. Ik vind het een prachtige plek en we hebben al veel positieve reacties ontvangen.”

In Klazienaveen werkten vijf mensen, terwijl in Emmen ruimte is voor een man of elf. „En de ambitie om tot elf man personeel door te groeien, hebben we ook”, vertelt de ondernemer. „Tien jaar hebben we aan huis gewerkt en nu maken we ons op voor een vervolgstap. Volgens mij kunnen we in Emmen geen betere plek krijgen.”