Bedrocks sluit seizoen af met familietoernooi

EMMEN

De zonsopkomst op de vroege morgen op de Meerdijk leek het een prachtige dag te maken. En een prachtige dag werd het tijdens het familiesoftbaltoernooi bij de Bedrocks.

Sinds twee jaar heeft de Emmer soft- en honkbalvereniging dit evenement voor familie en vrienden van Bedrocks met succes weer opgepakt. Maar liefst zeventig deelnemers beleefden een enerverende dag waarbij er naast veel plezier soms ook fanatiek gestreden werd.

Ook was het vaak een feest der herkenning van oud-leden en familieleden die elkaar al een tijd niet meer hadden gesproken. Zo leek het voor de familie Eilering met liefst achttien familieleden en de nodige aanhang wel een ware familiereünie en was de oudste man die aan slag kwam de 80-jarige Hans Eilering. Uiteindelijk wist het team Zoeteman beslag te leggen op de eerste plaats en ontving Julian Zoeteman de wisselbokaal - het gouden strijkijzer - uit handen van organisator Elles Veltman om zo een jaar lang, jawel, met de eer te kunnen strijken.

Toernooidirecteur Marco Mast toonde zich tevreden over het strak uitgevoerde wedstrijdschema dat hij met een signaalhoorn wist aan te sturen. Wim Boonstra - preses van de club - had nog een dankbaar slotwoord voor alle vrijwilligers van de club en beloofde dat het familietoernooi na een paar ontbrekende jaren weer tot de Bedrocks-traditie gaat horen.