Kinderen genieten van Hippo Fun en Speeldagen

EMMEN

Springkussens, kinderdisco, sportclinics, de ballenbak, een kleurhoek en een playzone voor de kleinsten. Dat alles komt voorbij tijdens de Hippo Fun en Speeldagen in het Emmer Fletcher Hotel.

Kinderen kunnen deze week nog tot en met vrijdag volop genieten tijdens de welverdiende herfstvakantie. Elke dag wordt een ander programma aangeboden aan de Van Schaikweg. Zo geven bijvoorbeeld de Emmer voetbalvereniging EHS’85, Tennisschool Koning en All About Dance een sportclinic.

Doelstelling is volgens de organisatie om kids te laten bewegen en ze een leuke dag te bieden samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. De speeldagen zijn deze week tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken. Entree kost 7 euro en op vertoon van een Hippo flyer kost toegang 5 euro. Ouders of begeleiders mogen gratis naar binnen.

De flyers zijn verkrijgbaar bij de supermarkten van Jumbo in Emmen en Klazienaveen, Op=Op, McDonald’s Emmen, De Wielerdieler en Top1Toys.