Queen in Klazienaveen voor het goede doel

KLAZIENAVEEN

De Ladies Circle Emmen organiseert vrijdag 2 november om 21.00 uur een swingende filmavond in het Astra Theater in Klazienaveen. Op deze avond, wordt één dag na de première in Nederland, de meeslepende film Bohemian Rhapsody gedraaid.

De film is een ode aan Queen, hun muziek en de uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Na de film gaan in het Astra Theater de voetjes van de vloer tijdens de afterparty in Queen’s style. Ladies’ Circle Emmen is een ‘serviceclub’ en organiseert onder meer evenementen om geld op te halen voor goede doelen. De opbrengst van deze filmavond gaat naar de Stichting Neurofibromatose en naar de Stichting Naoberschap United.

NF

De Stichting Neurofibromatose is sinds dit jaar het landelijke goede doel van alle 73 Ladies' Circles in Nederland en maakt wetenschappelijk onderzoek naar de erfelijke ziekte Neurofibromatose (NF) mogelijk, een erfelijke aandoening waarbij goedaardige gezwellen op zenuwen kunnen ontstaan. Onderzoek naar deze ziekte is hard nodig.

Naoberschap United (NBU) is een lokaal doel, dat onder de vlag van FC Emmen maatschappelijke projecten opzet. Spelers, trainers en medewerkers van FC Emmen spelen een cruciale rol in de uitvoering.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.ladiescircleemmen.nl.