Nacht van de Nacht bij Smalspoormuseum

ERICA

Het Industrieel Smalspoor Museum in Erica houdt zaterdag 27 oktober in het kader van de Nacht van de Nacht een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling.

Van het prachtige natuurgebied rondom de Griendtsveenplas is in het donker niet zoveel te zien, maar als de ogen een beetje gewend zijn aan het donker zal men merken dat ook in het donker dit een bijzondere belevenis is.

Deelnemers worden vanaf 20.00 uur in het museumgebouw verwacht. Een uur later vertrekt de nachttrein, die de deelnemers in het donker naar het natuurgebied brengt. Onder begeleiding van de rondleiders en vrijwilligers van het museum wordt in het donker een wandeling van circa één uur gemaakt rond de Griendtsveenplas.

Zaklantaarns en/of andere vormen van verlichting zijn niet toegestaan. Na afloop van de wandeling brengt de trein de deelnemers over het verdere spoortracé terug naar het museumgebouw. Daar staat een kop erwtensoep klaar. Rond 23.00 uur zal deze tocht in het duister afgelopen zijn.

Aanmelden is noodzakelijk, dit kan zowel telefonisch: 06-33031882 als via e-mail info@smalspoorcentrum.nl.