Kijkje achter de schermen bij Vechtstromen

EMMEN

In november biedt waterschap Vechtstromen de cursus Actief voor het waterschap aan. De cursus biedt deelnemers de gelegenheid een kijkje te nemen achter de schermen van het waterschap.

In aanloop naar de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 hoopt Vechtstromen meer mensen enthousiast te maken om actief te worden in het waterschap. Het waterschap organiseert de cursus in samenwerking met ProDemos. Deelname is gratis.

De cursusavonden zijn op 6, 12, 22 en 28 november - van 19.30 uur tot 22.00 uur - en worden op verschillende locaties van Vechtstromen gehouden, achtereenvolgens in Almelo, Emmen, Hardenberg en Hengelo. Daarnaast is het mogelijk om voorafgaand aan de cursusavond, om 18.30 uur, deel te nemen aan een korte excursie op de desbetreffende locatie.

Meer informatie: www.vechtstromen.nl/verkiezingen.