Duo De Vries en Mulders wint in Emmen

EMMEN

Het Drents kampioenschap bridge voor paren begon woensdagavond. In het Emmer Brinkenhoes werd door in totaal 34 paren gestreden in de hoofdklasse, eerste klasse en tweede klasse. De bridgers wonen in bijvoorbeeld Emmer-Compascuum, Klazienaveen, Emmen en Coevorden. Dat meldt wedstrijdleider Jan Derks namens de organiserende Bridgeschool Drenthe.

Op het niveau van de hoofdklasse ging de winst naar Cees de Vries en Jaap Mulders. Zij lieten elf paren achter zich. In de eerste klasse wonnen Geesje Vuik en Joke Groote en in de tweede klasse waren de beginners Geert Roeles en Ria Kuijer de beste bridgers van de avond.

Alle uitslagen staan op: www.nbbclubsites.nl/club/13007/districtsuitslagen. De laatste van de vijf speelavonden is op 6 februari. Die avond zijn er in totaal 140 spellen gespeeld en wordt bekend wie de nieuwe provinciale kampioenen zijn.