PvdA Drenthe naar Toolbox

EMMEN

Gedeputeerde Cees Bijl en de statenfractie van de PvdA in Drenthe leggen woensdag 17 oktober een werkbezoek af aan Toolbox in het Emmer Rensenpark. Werkgelegenheid en sociaal ondernemen staan centraal tijdens het bezoek.

Na een rondleiding en gesprekken met mensen die in Toolbox hun ideeën vormgeven, vertelt initiatiefnemer Adriaan Pals over zijn project. Hierna gaat Herman Blom, lector onderzoek bij Stenden Hogeschool in Emmen, in op de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt en het belang daarvan voor het vinden van een baan.

Voor het werkbezoek zijn ook de PvdA-gemeenteraadsleden en wethouders uit de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn en Hardenberg uitgenodigd. Het werkbezoek is georganiseerd door de PvdA-statenleden Rudolf Bosch en Michel Berends.