Kunst & Cultuur zoekt ambassadeurs voor Gekleurd Grijs

EMMEN/COEVORDEN/ODOORN

Stichting Kunst & Cultuur is voor haar project Gekleurd Grijs op zoek naar mensen die van november tot en met mei 2019 kunst- en cultuuractiviteiten voor senioren helpen ontwikkelen en promoten.

Het doel is om nog meer ouderen te interesseren voor de creatieve workshops, rondleidingen en voorstellingen die tijdens de actiemaand Gekleurd Grijs worden aangeboden. De actiemaand vindt elk jaar in april plaats.

Ambassadeurs worden uitgenodigd om met organisaties en kunstenaars mee te denken over geschikt aanbod voor senioren. Ambassadeurs besteden gemiddeld twee uur per week aan het vrijwilligerswerk en krijgen een korte training. Geïnteresseerden kunnen zich ook inzetten als gastheer of gastvrouw, worden uitgenodigd voor brainstormgroepen en mogen een kijkje nemen achter de schermen bij diverse culturele organisaties.