Nikki Savenije: ‘Dat waren tranen van blijdschap’

ERICA

Nikki Savenije uit Erica is 19, onlangs Miss Emmen geworden en mikt op een functie in het onderwijs. Lees meer over Nikki in deze Doorloper.

Een relatie?
“Ja, ik heb een relatie met Jari Lubbers. Hij is de liefde van mijn leven!”

Erica betekent voor mij...
“Het dorp waar ik ben opgegroeid. Ik woon mijn hele leven al ‘op’ Erica. Ik heb hier veel vriendinnen en familie wonen, waar ik erg blij mee ben. Het is geen groot dorpje en dat maakt het ook gezellig om hier te wonen.”

Als ik de baas van Erica zou zijn, dan...
“Zou ik meer organiseren voor de jeugd. Dit vind ik belangrijk, want de kinderen zijn de toekomst. En ik zou graag het winkelaanbod in het centrum van Erica willen verhogen.”

Ik ga altijd stappen in...
“Ik houd ervan om te gaan stappen met mijn vriendinnen. Vroeger gebeurde dit altijd in Nieuw-Amsterdam (Party Palace New York). Nu ga ik vaak naar de Zwetser in Emmen, Limbo in Emmen en verschillende clubs in Groningen.”

Als Max Verstappen wint, dan...
“Ik vind het erg leuk om naar Formule 1 te kijken. Ik ben dan altijd erg blij als Max Verstappen het goed heeft gedaan.”

De laatste keer dat ik goed gelachen heb, weet ik nog goed...
“Ik lach eigenlijk wel elke dag hihi, dus de laatste keer kan ik me niet herinneren.”

En dat ik huilde ook...
“Ik huilde voor het laatst tijdens de Miss & Mister Emmen verkiezing (30 september, red.). Dit waren meer tranen van blijdschap. Ik kon het tijdens de galaronde niet meer droog houden door de muziek en de lieve supporters die ik in het publiek zag zitten. En natuurlijk toen ik de uitslag hoorde dat ik Miss Emmen 2018 ben geworden.”

Het beste boek dat ik ooit gelezen heb, is...
“The Longest Ride van Nicholas Sparks.”

Je kunt me wakker maken voor...
“Een heerlijk ontbijtje.”

Het eerste wat ik doe als ik na mijn werk thuiskom, is...
“Een kopje thee zetten en lekker televisie kijken op de bank.”

Als ik niet in Erica zou wonen, dan...
“Zou ik waarschijnlijk in het mooie Emmen wonen.”

Ik zou graag de volgende persoon willen nomineren voor een lintje...
“Ik kan niet één persoon kiezen, maar ik weet zeker als ik mensen zou kunnen nomineren voor een lintje zijn dat mijn lieve mama, opa en oma. Zij staan altijd voor mij klaar en hebben altijd alles voor me over.”

Wat ik vroeger wilde worden, is...
“Juf Nikki.”

Wat ik uiteindelijk geworden ben, is...
“Ik zit nu in het derde jaar van de pabo op het Stenden Hogeschool in Emmen. Dus ik ben niet veranderd van gedachte. Ik wil altijd al juffrouw worden.”

Mijn hobby’s zijn...
“Sporten, muziek luisteren en leuke dingen doen met familie en vrienden.”

Hoogtepunten in mijn leven zijn er zeker, maar wat er echt uitspringt zijn...
“Dat ik Miss Emmen 2018 ben geworden.”

Is er nog iets wat je wilt delen met de lezers van de ZuidOosthoeker?
“Zet Emmen op de kaart!”

Ook meedoen? Mail je aanmelding naar: zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl.