Met Halloween een treinrit door het veengebied

ERICA

Het smalspoormuseum Erica organiseert zaterdag 20 oktober op het smalspoor-complex een Halloween-avond voor eenieder die wel van een beetje spanning houdt.

John Meinders namens de organisatie: „Het veengebied is onvoorspelbaar en zijn ook regelmatig onheilspellende gebeurtenissen, een treinrit en een speurtocht zullen de oplossing brengen in hetgeen er nu weer heeft plaatsgevonden. Naast deze spannende tocht zijn deelnemers ook in de gelegenheid om het museum verder te bekijken, zoals de oude turfstrooisel fabriek en de remise. Overal zal het spoken.”

Bij terugkomst in het museum kan iedereen een kop soep krijgen en nog even bijkomen van de tocht. Het museum is, 20 oktober, open vanaf 18:30 uur en tussen 19:00 tot 20:00 uur vertrekken de treinen. Voor de wandeling wordt aangeraden goed schoeisel te dragen.

Opgave voor deze griezelavond is verplicht en kan via info@smalspoorcentrum.nl of 06-33031882.