De Viersprong is Foodmaster van het jaar

Nieuw Amsterdam

Bij de jaarlijkse ondernemersdag van Foodmaster, afgelopen maandag, heeft Foodmaster de Viersprong de titel Foodmaster van het jaar in de wacht gesleept.

Foodmaster de Viersprong is één van de 47 Foodmaster vestigingen die Nederland telt. Onder deze vestigingen wordt jaarlijks één vestiging uitgeroepen tot Foodmaster van het jaar. Hieraan gaat een uitgebreide jurering vooraf. Zo worden alle vestigingen gecontroleerd op hygiëne, komt er een mystery guest langs om de gastvrijheid en kwaliteit van het product te testen en wordt er gemeten hoe succesvol een vestiging is op het gebied van marketing en social media. De prijs werd uitgereikt in Kamerik waar de jaarlijkse ondernemersdag plaatsvond. Na een gezellige dag werd onder het genot van een hapje en een drankje de prijs uitgereikt door directeur Ralph Markwat.

‘In het aantal jaar dat de Viersprong nu tot de Foodmaster formule behoort, zijn zij uitgegroeid tot voorbeeldvestiging. Met sterke marketingacties, een actieve Facebook-pagina en een flinke dosis enthousiasme weet het team van De Viersprong zich echt te onderscheiden. Tel daar de mooie cijfers voor hygiëne en de mystery guest bij op en je behoort tot de top van de formule. Maar wat uiteindelijk heeft geleid tot de winst is de creativiteit met het product. Denk aan freakshakes en de burgers waar bij De Viersprong echt een feestje van wordt gemaakt. Dik verdiende winnaar’, aldus Ralph Markwat.