Themamiddag over ontwikkelingen in de zorg

Emmen

Zondag 14 oktober vindt vanaf 14.00 uur een themamiddag plaats in het Nivoncentrum Emmen. Het onderwerp is ‘Ontwikkelingen in de zorg: Koude technologie of oprechte aandacht?’

Er wordt een inleiding verzorgd door Jenine Bijker, beleidsmedewerker en projectleider bij Zorggroep Meander en raadslid PvdA Borger/Odoorn.

Er wordt gesproken over toekomstige ontwikkelingen in de zorg en die iedereen aangaan. Jenine Bijker zet de ontwikkelingen in de zorg uiteen. Wat gaat er veranderen, wat gebeurt er met de huisarts en het regionale ziekenhuis, hoe worden we gezond oud? Aanwezigen kunnen met elkaar van gedachten wisselen over het effect van deze ontwikkelingen en hoe hier het beste mee omgegaan kan worden. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Het Nivoncentrum is gevestigd aan J. van Ravenswaaystraat 26b in Emmen. De zaal is open om 13.30 uur en de bijeenkomst begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro voor leden, andere belangstellenden betalen 5,50 euro, inclusief koffie/thee en een drankje.