Wildlands Foto van de Week - 40

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Karina Smidt uit Duitsland. Zij fotografeerde dit leeuwenkoppel, dat rustig uitkijkt over de savanne.

Achter elke sterke vrouw staat een sterkere man... Of hoe luidt dat gezegd nog maar? In de week dat Koning Willem-Alexander Zuidoost-Drenthe bezoekt, is het paartijd voor de Koning der Dieren en zijn troep. Wellicht dat de daad net is geweest en er nu in alle rust over de savanne kan worden getuurd.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.