Festival der Zoete Verleidingen elders in Sleen

SLEEN

Bij de Sleenerhoeve in Sleen draagt Marjolein Kleine op woensdag 3 oktober om 15.00 uur het gastvrouwschap van het Festival der Zoete Verleidingen over aan Jan en Ina Zwiers.

Het Festival der Zoete Verleidingen was van 2012 tot en met de afgelopen editie van dit jaar in de voormalige theetuin van Marjolein Kleine en Arnoud Vos, maar hun boerderij is verkocht. Anneke Boekee van de organisatie moest daarom op zoek naar een nieuwe locatie.

Tegenover het voormalig gemeentehuis in het oude deel van het brinkdorp wordt de Sleenerhoeve dus de nieuwe locatie. Volgens Boekee gaven onder meer de kapschuur, het gastenverblijf, de verzorgde tuin en het enthousiasme van het echtpaar Zwiers de doorslag.

De data staan al vast, want het festival wordt volgend jaar gehouden van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus.