Heropening Het Goed in Emmen

EMMEN

Wethouder René van der Weide opent donderdag 4 oktober om 10.00 uur de vernieuwde winkel van Het Goed in Emmen. Het kringloopwarenhuis van filiaalleider Jan Speelman is tot en met woensdag 3 oktober gesloten om de puntjes op de i te zetten.

Ook krijgt de Emmer winkel Nina’s Dag als extra toevoeging op de kledingafdeling. De eerste 750 klanten kunnen hun geluk beproeven door mee te doen aan een actie met bijvoorbeeld één minuut gratis winkelen als prijs. Daarnaast is het Repair Café op 4 oktober open van 10.30 tot 15.30 uur. Bij Het Goed Emmen aan de Kapitein Grantstraat werken veel mensen die op zoek zijn naar een betaalde baan.

Het Goed is een landelijke kringlooporganisatie van 25 kringloopwarenhuizen die zich samen met gemeenten en partners inzet voor werkgelegenheid en meer hergebruik van goederen. In totaal werken ruim 1200 medewerkers bij de winkels van Het Goed en de textielsorteercentra van de organisatie.