Oktobermaand Kindermaand in Emmer bieb

EMMEN

In de bibliotheek aan het Noorderplein in Emmen vinden zondag 7 oktober kinderactiviteiten plaats. In het kader van Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen die dag gratis meedoen aan uiteenlopende activiteiten .

Er zijn per leeftijdsgroep 3 op de doelgroep toegesneden activiteiten. Janet van Es, cultuurcoach bij Brede School Emmen vertelt: „We hebben allerlei leuke verrassingen in petto. Zo kunnen kinderen van 4 tot en met 8 jaar genieten van Kunsttaart maken, musical les en de voorstelling Drie hoeraatje voor Kroki. En de oudere kids van 9 tot en met 12 jaar mogen een kettingreactie bouwen, maken een kaart waarop ze een foto van zichzelf mogen illustreren en ze gaan leren vloggen. Het belooft een hele leuke en inspirerende dag te worden, voor alle kinderen van de gemeente Emmen.”

De middag duurt van 13.00 tot 16.30 uur en wordt georganiseerd door de bibliotheek Emmen, de Brede school Emmen en De Kunstbeweging. De drie partijen zorgen voor een goede begeleiding door kunstenaars die ervaring hebben om er iets leuks van te maken voor - en met de kinderen. De toegang is gratis en ouders zijn welkom. Aanmelden kan nog, stuur een mail naar info@dekunstbeweging.nl.