Speeldagen in Emmer hotel

EMMEN

De Speeldagen in het Emmer hotel Fletcher staan op het programma. Van maandag tot en met vrijdag biedt Hippo – zoals dagen worden genoemd – springkussens, kinderdisco, sportclinics, een ballenbak, tv- en kleurhoek en een aparte playzone voor de kleinsten.

Elke dag is er een ander programma, aangeboden door diverse partners van Fletcher hotel Emmen, zoals voetbalclub E.H.S. ’85, Tennisschool Koning, All About Dance en Pencak Silat, die allen een sport clinic geven.

Het doel van Hippo is om kids te laten bewegen en plezier te hebben terwijl ze een leuke dag beleven samen met hun vriendjes en vriendinnetjes tijdens de herfstvakantie. Het begint op maandag 22 oktober tot en met vrijdag 26 oktober, elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Hippo’s programma per dag is te vinden op de facebookpagina HippoFun.