CDA organiseert asbestconferentie

EMMEN/NIJVERDAL

Het CDA Drenthe organiseert samen met collega’s van CDA Overijssel en CDA Gelderland een Asbest Conferentie. Tijdens een interactieve middag wordt er kennis gedeeld en gediscussieerd over het thema asbest.

In een gevarieerd programma waarin plenaire sessies en workshoprondes elkaar afwisselen, worden kennis en ervaringen over het saneren van asbest gedeeld. Thema’s die aan de orde komen in de workshops zijn ‘asbest en werkgelegenheid’, ‘innovatie rondom asbest’, ‘subsidie- en financieringsmogelijkheden’ en ‘asbest circulair?!’ Plenair wordt de praktijk besproken aan de hand van concrete voorbeelden van bedrijven en dak eigenaren. Een panel reageert en gaat met de zaal in gesprek.

De middag vindt plaats op 1 oktober van 13:00 uur tot 17:00 uur in Het Centrum aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal.