Wethouder opent derde Walk4Energy

ORANJEDORP/EMMEN

De derde Walk4Energy wordt op zondag 7 oktober gehouden vanuit Oranjedorp. Wethouder René van der Weide neemt om 9.00 uur de opening voor zijn rekening.

Nadat de wethouder het wandelevenement onder de rook van Emmen officieel heeft geopend, zal Alet Lingenaar van Alet’s Move een warming-up verzorgen voor alle wandelaars. Aansluitend kunnen de wandelaars op pad om een van de vijf routes te wandelen, dwars door Zuidoost-Drenthe. Wandelaars kunnen dit jaar kiezen tussen verschillende afstanden, namelijk 1.5, 5, 10, 15 en 25 kilometer. De twee kortste routes zijn geschikt voor mindervaliden.

Voorinschrijven tot en met vrijdag 5 oktober aanstaande. Inschrijven kan ook nog op de dag zelf. Het inschrijfbureau bevindt zich in dorpshuis d’Aole Turfstee in Oranjedorp en is vanaf 8.30 uur geopend.

Meer informatie staat op www.energy4kids.nl.