Kinderzwerfboekstation bij Mengelmoes in Rietlanden

EMMEN

De Kinderboekenweek start op woensdag 3 oktober. Op deze dag roept Kinderzwerfboek iedereen op om de boekenkast op te ruimen en kinderboeken te laten zwerven. Als er meer boeken zwerven kunnen meer kinderen een leuk boek lezen.

Bij kinderzwerfboekstation Mengelmoes in de Emmer wijk Rietlanden kunnen tijdens de inzamelactie kinderboeken worden gebracht zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Ook kan ieder kind hier een boek uitzoeken en weer laten zwerven.

Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen. Een kinderzwerfboekstation is een plek waar kinderen boeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn 2500 kinderzwerfboekstations in Nederland, allemaal te vinden op www.kinderzwerfboek.nl.

Ook krijgen alle nieuwe klanten een prentenboek als welkomstgeschenk.