Emmen on Wheels zorgt voor drukte in Emmen | Fotoserie

EMMEN

Door Emmen on Wheels is de stadsvloer van Emmen zaterdag veranderd in een minicamping. Onder begeleiding van een draaiorgel reed een bonte stoet van dertig oldtimer caravans en campers zaterdagmiddag naar hartje Vlinderstad om voor één nacht een plekje te zoeken op het grasveld bij het gemeentehuis.

De organisatie van Emmen on Wheels zorgde ervoor dat de deelnemers werden voorzien van een diner en een lunch. Behalve de zaterdagmiddag kon er ook zondag gekeken worden naar de authentieke caravans en campers. Daarnaast waren er zondag nog eens ruim 400 voertuigen in Emmen voor een grote voertuigenshow in de binnenstad. Dit zijn onder meer trucks, motoren, auto's, tractoren, brommers, oldtimers, legervoertuigen, race- en sportcars en trikes.

Hoofdprijs

Wensink Mercedes-Benz Emmen ging zondag met de hoofdprijs terug naar de zaak. Volgens de jury is de Mercedes-Benz AMG GT S de mooiste auto van Emmen on Wheels. Namens de dealer van het Duitse merk namen de trotse verkopers Julius Elders en Stan Minkjan de bekers in ontvangst bij de Grote Kerk.