Hippisch Centrum Emmen zet deuren open

ERICA/EMMEN

Hippisch Centrum Emmen zet op zondag 16 september de deuren open. De manege aan de Ericasestraat in Erica doet mee aan de landelijke Open Manegedag.

Belangstellenden kunnen ervaren hoe het er op een manege aan toe gaat. Het wordt een dag vol leuke shows en demonstraties waarbij diverse takken van de paardensport te zien zijn. Zo staan er onder meer een clinic working equitation, springwedstrijd, een kür op muziek door het carrouselteam, een demonstratie van het viertal en een estafetterace op het programma.

Daarnaast kunnen de kinderen gratis ponyrijden, pony’s borstelen, zijn er allerlei spelletjes, een springkussen, gratis schmink en leuke kraampjes. Bij de informatiestand wordt er uitleg gegeven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden.

Hippisch Centrum Emmen is geopend van 13.00 tot 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.hce-emmen.nl of op www.facebook.com/hippischcentrumemmen.