Natuurspeelplaats Stidalschool klaar voor gebruik

DALERVEEN

Op vrijdag 14 september van 18.30 uur tot 20.30 uur wordt de natuurspeelplaats bij de Stidalschool in Dalerveen geopend door de Coevorder wethouder Jan Zwiers. Diverse vrijwilligers hebben een half jaar geklust om van de ruimte rond de school een echte natuurspeelplaats te maken. Het is een plaats waar kinderen kunnen spelen en leren in de natuur.

De Stidalschool is een basisschool met een breed verzorgingsgebied dat bestaat uit de dorpen Holsloot, Dalerveen, Stieltjeskanaal en Dalen. De school kan rekenen op brede steun uit de gemeenschap. Dat bleek ook bij de totstandkoming van de speelplaats. Zo kon men rekenen op de steun van de contactgroep Dalerveen-Stieltjeskanaal, de ouderraad en diverse betrokkenen en bedrijven uit de genoemde dorpen.