Folk veur volk an de Gruppe met Bob Wayne

NIEUW-SCHOONEBEEK

In Nieuw-Schoonebeek wordt zaterdag 15 september de derde editie van Folk veur volk an de Gruppe gehouden. Uit de Verenigde Staten komt Bob Wayne over.

Afsluiter van het muzikale feest is de band Jolly Jackers uit Hongarije. De drie meiden en drie jongens spelen Ierse folk punk rock. Vanuit Amsterdam komen de Leadbeaters naar Nieuw-Schoonebeek, terwijl Hellbilly Hookerpunch iedereen laat meezingen met bijvoorbeeld Dolly Parton en Johnny Cash.

Pyrolysis opent het festival met typische Keltische volksmuziek. Tussen de acts door speelt onder andere 12AM uit Klazienaveen. Net als vorig jaar is er een expositie van foto’s over het leven in Nieuw-Schoonebeek tijdens de dertiger tot zestiger jaren. Voor de kinderen is er een speciale hoek met bijvoorbeeld een silent disco en spelletjes.

Folk veur volk an de Gruppe start zaterdag om 16.00 uur en tickets zijn te koop via www.eventics.nl. Meer informatie staat op www.facebook.com/fvvadg.