Letterspel tijdens Uitmarkt Emmen

EMMEN

Bibliotheek Emmen en het Taalpunt spelen zaterdagmiddag 8 september een letterspel met bezoekers van de Uitmarkt Emmen in het Rensenpark. Zo willen de partijen laaggeletterdheid onder de aandacht brengen.

Het spel wordt rond 11.45 uur afgetrapt door twee teams. Het jongensteam bestaat uit burgemeester Eric van Oosterhout, wethouder René van der Weide, wethouder Raymond Wanders en wethouder Robert Kleine. Zij nemen het op tegen het meisjesteam bestaande uit Rineke Marwitz (De Kunstbeweging), Marchien Brons (Bibliotheek Emmen), Machteld van der Werf (Atlas Theater) en Tonia Arts (CBK Emmen).

Vier letters

Bij het spel krijgen deelnemers anderhalve minuut de tijd om zoveel mogelijk woorden te maken met vier letters. Die letters zitten met klittenband op de buik en rug van de deelnemers. Het letterspel wordt op 8 september van 11.45 tot 17.00 uur aangeboden in het Rensenpark. Er staan prijzen op het spel.