Wildlands Foto van de Week - 36

EMMEN

De Wildlands Foto van de Week is gemaakt door Dave Vink uit Almere. Hij fotografeerde de koning der dieren en een van zijn vrouwen hoog op de rotsen.

De leeuw en de leeuwin lijken te communiceren. Het staat mevrouw niet echt aan, wat haar koning te melden heeft. De interactie is mooi vastgelegd en de kleuren pakken mooi uit, zo tegen die grijze rotsformatie. Een mooie plaat waar je lang naar blijft kijken.

Ook meedoen?

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Stuur ook uw naam en woonplaats mee.