Bosbad Noord-Sleen is deze week nog open

NOORD-SLEEN

Bosbad Noord-Sleen is deze week nog open. Op zondag 9 september kan er dit jaar voor het laatst gezwommen worden. Het zwembad kan terugkijken op een prachtig seizoen. Op donderdag 2 augustus werd de 20.000e bezoeker ontvangen en deze week wordt de 25.000e zwemmer verwacht.

Er staan deze week nog een aantal activiteiten op het programma. Op woensdag 5 september is er een koffieochtend. Tussen 7.00 en 10.00 uur zijn alle trimzwemmers welkom voor een kop koffie of thee met een krentenwegge.

Spelletjesmiddag

Op vrijdag 7 september staat de laatste spelletjesmiddag op het programma. De activiteiten vinden plaats tussen 16.00 en 17.00 uur.

De sluitingsdag, zondag 9 september, start om 10.00 uur met het katerzwemmen. Tot 11.00 uur staat voor iedereen, die het hele weekend heeft gefeest in Sleen, sterke koffie met wat lekkers en eventueel een paracetamolletje klaar. Maar ook andere zwemmers zijn welkom.

Om 11.30 uur is er een demonstratie synchroonzwemmen en van 12.00 tot 16.00 uur is er een activiteit voor de kinderen. Om 16.00 uur gaat ‘de stop eruit’ en is er voor iedereen een hapje en drankje. Kijk voor meer informatie op www.bosbadnoordsleen.nl.