Dansen tijdens Emmer openluchtdienst | Fotoserie

EMMEN

Door samen als ware leeuwen te brullen begon zondagmorgen in de leeuwenkuil van het Rensenpark de drukbezochte openluchtdienst van de Protestantse Gemeente Emmen. Voor de leeuwen geworpen was het toepasselijke thema in de oude Emmer zoo.

De dienst begon dan ook met het luisteren naar een lied uit The Lion King. Dit is een musical gebaseerd op de gelijknamige film. Op het nummer Circle of life uit de film werd door leerlingen van dansschool DCT uit Schoonebeek - onder leiding van Tessa de Jonge - een dans opgevoerd.

Net als vorig jaar trapten de vijf wijkgemeenten van de Protestantse Gemeente Emmen gezamenlijk het nieuwe seizoen af met een openluchtdienst, die door nog meer bezoekers dan tijdens de vorige editie werd bezocht. Laus Deo zorgde zondag tijdens de dienst voor de muziek.