Culinair genieten in Emmen | Fotoserie

EMMEN

De binnenstad van Emmen heeft tot en met zondagavond liefst dertien extra restaurants tijdens MM Culinair. Tijdens dit tweedaagse culinair evenement kunnen bezoekers inspiratie opdoen en verschillende nieuwe gerechten proeven.

Het Marktplein is daarvoor zaterdag en zondag omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe. De beste restaurants uit Zuidoost-Drenthe presenteren zich op het culinaire evenement met de meest uiteenlopende gerechten. Dit alles in de vorm van culinaire amuses en fraai aangeklede gerechten.

Leonie Pluyter van de organisatie is blij met de dertien deelnemers. “Vorig jaar waren dit er drie meer, maar door een andere indeling van het Marktplein, het terras van Bakker Bart en de uitbreiding van De Kamer kunnen wij niet meer deelnemers toelaten.”

MM Culinair is vandaag nog tot 21.00 uur gratis te bezoeken.